Jai ho!

Igår så var nog den mest misslyckade kvällen på hela sommarlovet,haha.
Vi var först på lillbög och tänkte typ bara mysa men de regnade ju och så fick vi inte nån eld och ingen kom typ så vi cyklade till Mcdonalds ,men de var bara lara som åt ,och jossan fresten.
Sen så cykla vi till fridhem men där blev de bara fail oxå så vi cykla hem efter typ en timme.
Idag så har vi firat min lillesyster som fyller 13 på måndag.
Ikväll så tänkte vi hitta på något igen men jag vet inte om jag orkar,kanske blir en "liggerhemmaochgörabsolutinget"-kväll istället...förmodligen
hon fick nån mp5-grej

Lara i got a feeling that tonight gonna be a good night;)

tjjaaafolks,idag så väcktes jag typ vid 10 och då drog dom med mej ner och bada på sandsnäs,skitkallt och inte ett dugg skönt.
Nu är jag hemma och har fixat klart mej för ikväll så ska jag på födelsedagsfest! ,så mormor och morfar kommer och hämtar mej 5 så skjusar dom mej.
Blir förmodligen sommarkväll oxå.
Ha en bra kväll för de ska jag ha!
BYE!

summer?

varje dag så har jag tänkt skriva vad jag har gjort ,men de blev aldrig av lixom... men skriver lite kort om vad jag har gjort.
I onsdags så hade vi födelsedagsfest för olivia! vi gick ner på sommarkväll efter ett tag och där träffa vi massa folk,vid typ 2/3 kanske så hämtade mamma upp mej och så följde andrés med mej hem till hedesunda.
På torsdagen så hade vi vattenkrig,så blöt som jag blev blir jag inte ens när jag duschar,jag låg på marken och fick typ -20 gradersvatten över mej,de var gryyyyyyyyyyyyyyyyyymtkallt iallafall,men jag fick min hämd iallafall mohaha...
sen på kvällen så kolla vi på barnprogram och åt popcorn (L)
Idag så har vi inte gjort så mycket,jag lämnade han vid bussen vid 8 och nu kollar jag på Keeping up with the kardashians! finns inge bättre!


11.52

Okej,jag tog mitt "förnuft" till fånga och stanna hemma,så de inte skulle bli värre.
Så de blir väl en dag av att inte göra nånting,är ju ensam till imon för pappa är i leksand.
Jag får väl sitta och läsa bloggar hela dagen.

10 O'clock

Klockan är runt 10 på morgonen och jag är vaken! men jag var typ 1,2 sekunder från att somna om när snoozen ringde igen.
Idag så ska vi åka till Harnäs över dagen,börjar tveka om de kommer bli jobbigt att vara där över hela dagen men skitsamma, jag kan ju bada? och sola framsidan :D
Men nu ska jag försöka hitta nåt att äta och fixa lite saker innan jag träffar Lara vid skolan.
Ciao!

rulig


efter en rulig dag med folk på fjärran så sitter jag är,dum som jag var så smörjde jag inte in mej så de svider lagom mycket på ryggen..
Men jag har ju mina botemedel...GLASS.
Såååååå,nu ska jag äta glass och kolla på the notebook,bara för ATT,jag är helt ensam ikväll.

i think the picture is talking to me.


midsommar

Jag har blivit så grymt seg på uppdatera,tänkte göra de för typ en vecka sen men då fick jag besök och kunde inte riktigt slutföra de haha.
Men lägger upp bilderna från midsommras nu.


puss!

RSS 2.0