löda

thjing thjong!
jag ligger i malins säng nu och lyssnar på musik och fb.
Malin fixar sig.
Igår så var jag med min älskling och senare på kvällen så var jag med Elena,Malin & Gabbi hemma hos Elena och kolla på film och myste, sen halv 12 så gick jag och malin hem till henne och la oss i sängen och så somna malin och så satt jag vid datorn ett tag.
Vi har just ätit frukost oxå och jag åt så jävla många mackor så jag tror jag spyr nu..
Aja men det roliga med att blogga från malins dator är att hon har så många roliga bilder som jag inte har så jag lägger upp några nu ! :D


besttime

jag lägger upp lite bilder nu medans jag är hemma hos mamma för att min dator hemma hos pappa funkar inte, datasladden har börjat glappa och nu funkar den inte så det är väl bara att köpa en ny för tredje  gången.
Idag så följde jag med mamma hem för min kusin,Hilma, fyllde 4 år och vi var där och fika lite och jag lekte med mina små sockersöta kusiner.
Jag åker med mamma in till stan imon vid
6.15 ,så fixar jag mej hemma och går till skolan.
Bilder lånade från Malin (L)


lyckat!Malin gästbloggar !!

Hola malin här!! Efter som Gabbi är sämst på att uppdatera så får jag göra det :D.. Hon lever iallafall, vilket man inte kan tro... Idag började skolan (segt) Men dagen var endå ganska chill. För en gångs skull var maten i skolan faktiskt god :O Omg vad har hänt?? Dom har säkert vunnit på lotto eller nå sånt :P.. Plus att vi har fått värsta tv i vesterbulen :O.. Nåt måste ha hänt!.. Efter skolan väntade gabbi på att andres buss skulle komma och sen kom hon hem hit till mig :D.. Vi göra absolut nada, Hon är sämt på att ha kul med :'D ..

Btw: Idag ska min älskade Rabih vara med i lets dance :D. Kan inte vänta!! Tänk er han dansa Salsa! Jag dör bara jag tänker på det :O ... Aja lägger upp en super old pic på mig och min käre utomgalaxiga varelse :D

BYEBYE!!
i know that u like them !!

new year!

min lust att lägga upp bilder på bloggen har inte vart så jättepepp på sistonde men jag lägger upp några bilder från nyår från malin & laras kamera eftersom jag inte hade nån.
puss.


RSS 2.0