Lies on the lips of the priest

Heeeheej, kom till skolan vid 8, skittrött.
Nu har vi foto jag skriver om gatufotografen Robert Doisneau.
Efter lunch så ska vi till högskolan och lyssna på föreläsningar och dokumentera något sorts event dem har idag.
Sen efter skolan ska jag ner på stan och fixa present till Lara som fyller på fredag hihi.


Work

Nu har jag jobbat klart , är helt slut, det har vart superstressigt idag men det är bra på ett sätt för då kollar man inte på klockan så ofta och då går tiden fortare! Tacos och nu ska jag bara ta det lugnt ,kissies


Weekend

Ligger i min säng nu helt ensam och håller på och fryser ihjäl, det är så kallt.
Mamma och Rebecka är och håller i ett mellanstadiedisco så jag har har huset för mig själv, men orkar inte göra något, är så trött, plus att jag ska jobba imorgon, haha förstår mig verkligen inte på dem som ORKAR festa varje helg, det är väl bara jag som är en gamling i själen haha. Nej men nu ska jag leta på något att äta sen ska jag kanske sätta igång nån serie! Trevlig helg!


Lite bilder från idag!

Göran bjöd på tårta! och jag köpte min första julklapp haha, och tog även en egobild:))

 


If I die bury me inside that Louie store

HejHej just nu sitter och och redigerar lite bilder.
Eftersom jag och Tamara inte har någon praktikplats än så fick vi uppgiften att ta lite nya bilder till Borgarskolan informationsblad.
Så idag har vi gått runt på västertull och röda byggnaden och frågat folk om vi får ta kort på dem haha, en del var lite skeptiska och en del var born to be in the spotlight, lol nej men vi fick några bra bilder iaf.
Så skönt för jag sitter helt själv i datasalen och lyssnar på musik och då kan jag sjunga med hur högt jag vill haha.
pusspuss
har mitt älskade halsband idag<3<3

Fika med min saknade Lars

 


Låt mig va.

Heeej, sitter helt ensam i datasalen just nu.
Vi slutade just och jag har inget att göra, ska vänta på Lara som slutar typ halv 3 så ska försöka roa mig på bästa sätt.
Hade tänkt att kanske åka till Valbo en sväng.
Aja jag har världens dåligaste dag idag.
Började med att Mattias klocka väckte mig 8.40 istället för 8.00 då min skulle ha väckt mig vilket den inte gjorde, och jag började kl 9 och kom där med försent.
Sen när jag skulle sminka mig så är handfatet fyllt med vatten pga att det inte går ned i avloppet så snabbt och HELA min sminkväska ramlar upp och ned ner i handfatet, allt mitt smink ligger då och flyter runt i handfatet. mina ögonskuggor och rouge blir fyllda med vatten och min mascara som var öppen blir helt vattnig och lös och allt i väskan blir förstört.
Toppen, verkligen det bästa som kan hända på morgonen när man redan inte orkar med sitt liv.
fick bli en redigerad photoboothbild så ni inte kan se hur förjävlig jag ser ut idag. hejdå.

Diamonds are a girls best friend

Jag och bikbok älskar bara helt enkelt varandra.
Leggingsen var det halva priset på och halsbanden 2 för 1! Så fick 249kr helt gratis.


Mercy

Holla, whaaasap, jag är såå grymt slut.
Sitter och har graf nu och jag har ingen aning var jag ska börja, jag ska typ göra ett reklamblad för kafé vinyl här i Gävle.. Vet inte vad jag ska skriva med tanke på att jag aldrig varit där och det står ju inte allt för mycket på deras sida heller..
Efter skolan så är det planerat att jag ska hem till Daniella och säga grattis till henne osv men nu svarar inte chican på sms så får se hur det blir med det, annars sen ska jag bara hem och lägga mig i sängen , kanske orkar dra mig ut och springa, förhoppningsvis..

En annan cindychica med snyggt hår


Coke on her black skin made a stripe like a zebra, I call that jungle fever

Wooohoo, idag så slutade jag 9.25, yes du läste rätt! 9.25!!! Vi hade bara lite bokprat på svenskan sen så var det gruppindelningar på både religionen och samhällen och min grupp var ledig från båda dem lektionerna! Så då har vi lektion på torsdag istället och då blir de viseversa för dem andra!
Efter vi slutat så sällskapade jag med Martina och Emelie ned på stan! Jag laddade mitt busskort, handlade en present till min vän Daniella som har nyligen fyllt år och så unnade jag mig även ett halsband och en tröja!
Det var evigheter sen jag köpte ett halsband senast.. Kommer ihåg när jag var helt obsessed med statement halsband, köpte nya typ hela tiden , men sen har det lugnat ned sig lite tråkigt nog:/ aja så jag förtjänade det iallafall! Och så köpte jag även en reatröja, hahah får lite bättre samvete när jag nämner att den var på rea.. För det var den.. 0_ooo .
Nu ligger jag hemma hos Mattias medans han är i skolan och leker.
Kanske ska börja läsa min feta svenskabok , annars kommer jag börja med dem där 548sidorna sista dagen haha.
Puss


RSS 2.0