ja ja ja, fab


I know it sounds so old, But cupid got me in a chokehold

hejhej dom få som läser detta haha, jag har hamnat i ännu en av mina bloggsvackor, så därför jag aldrig pallar skriva nåt.
Idag så är jag iaf sjuk, liksom jag var igår.. har åkt på en förkylning som är JOBBIGARE ÄN JOBBIGAST.
Har säkert nyst typ 20 ggr sen jag vaknade för 5h sen.
Just nu så sitter jag och lyssnar på Gym Class Heros<33 i mitt soliga vardagsrum medans jag väntar på min kära mamma och min kära pojkvän för vi ska åka och köpa en 120 säng till mig!!!!!!!!!
som ni kanske inte vet så har jag fått sovit dag ut och dag in i en 90cm säng, och det blir ju lite problem när jag har sovsällskap, man får typ turas om vem som ska få sömnen för natten för den som sover längst ut är den som får ligga och stödja benet på golvet för att inte ramla ut och när väl jag sover där så får man knappt något täcke heller..
SÅ DET BLIR NAJS MED EN STÖRRE SÄNG HEHEHEH.
Aja peeps nu har jag lovat min hund att vi ska gå ut och gå , ciaoooo

sitter och dricker en äcklig multivitamin-brustablett som ger mig kväljningar i hopp om att bli frisk

hemskt

Heheej, idag har jag vart på stan med Tammy, hennes lillebror och Jesper.
Vi myste lite i bollan och matade ankorna och så gick vi på stan lite och fikade lite och det har verkligen vart perfekt väder dom senaste dagarna, man blir verkligen så sjukt mycket gladare när det e fint väder.
Något som gjorde mig mindre glad idag var att vi bevittnade en man som hade blivit påkörd och avled, det var verkligen hemskt.
Det e så sjukt att man kan vakna upp vilken dag som helst, en dag som vilken annan och råka ut för en olycka och bara, dö, helt oförberedd, när man liksom inte ens är klar med livet, jag vet själv att man e så jävla naiv och oförsiktig, jag själv går mot rött hela tiden och kan slarva att kolla åt båda hållen, men när man tänker efter så är det så jävla värt att ta 3sek på sig att kolla istället för att dö pga lathet.
Man värdesätter och uppskattar verkligen allt så jävla mycket mer när man upplever nåt sånt här, man vill inte bråka med sin syster eller med tjafsa med nån förälder över något onödigt för man vet liksom inte hur lång tid man har med varann och det skulle kännas så grymt onödigt slösa den tiden på att vara ovänner, och det skulle inte vara roligaste sätter att skiljas åt.
SÅÅÅ vad jag vill säga, ta vara på allt och alla och kolla innan ni cyklar/går över vägen!!!


RSS 2.0